top of page

WEBDESIGN OP MAAT

"Wanneer je website aanslaat en overtuigt, dan slaag je erin om alles te verkopen."

HOE GAAN WE TE WERK?

Je kan elk project onderverdelen in een aantal fases:

01

VERKENNING

Elk ontwerp begint met een verkennend gesprek.

Tijdens dit gesprek luisteren we naar je wensen en noden en besteden we aandacht aan zowel het technische aspect als het gevoel en de sfeer die je website moet uitstralen.

02

ONTWERP

Hierna gaan we aan de slag met de tekst en foto's die door jou worden aangeleverd.(op verzoek kan dit ook door Webster Design voorzien worden).

Er wordt een site ontworpen die er perfect uitziet op pc, tablet en smartphone.

03

PRESENTATIE

Gedurende het creatieproces koppelen we geregeld terug naar jou. 

Je kan dan tussentijds feedback geven zodat de website bij oplevering volledig is gebouwd naar jouw wensen.

04

OPLEIDING

Pas als je 100% tevreden bent, wordt de website online gezet.

Vervolgens volgt een opleiding van het CMS (Content Managing System) zodat je (als je dat wenst) de website zelf kan onderhouden.

Het updaten van de website kan uiteraard ook door ons gebeuren.

Proces

Een deksel op 

Elk Potje

Je website zal volledig op jouw maat gemaakt worden

We kunnen alvast een aantal basisformules voorstellen:

Formules
Ignaas front 2_edited.jpg

Ignaas Devisch,

filosoof

"I can strongly advice the services of Webster Design. The quality of the jobs done and the design of my website are excellent, the communication about the updates is efficient and to the point."

Wat vinden andere klanten?

Tevreden klanten

FAQ

FAQ

 • WAAROM ZOU IK JOU MOETEN HUREN?
  Hier heb je een reden of tien...
 • HOE VERLOOPT HET WEBDESIGNPROCES EIGENLIJK?
  Dat kan je hierboven lezen.
 • GEBRUIK JE TEMPLATES?
  Neen, je website zal gegarandeerd uniek zijn. In een kennismakingsgesprek probeer ik aan te voelen welke klant voor mij zit en met dat in het achterhoofd zal ik een website ontwerpen die nauw aansluit bij je wensen en smaak. Je mag steeds voorbeelden aanhalen van websites die je geslaagd en minder geslaagd vindt.
 • HOEVEEL KOST EEN WEBSITE?
  Dat hangt er van af. Voor een one-page-website betaal je vanaf 499€, voor een webshop starten de prijzen bij 999€. Bovendien hangt de prijs eveneens af van het aantal pagina's, gebruikte modules (nieuwsbrief, boekingsmodule,...) Een overzicht van de verschillende formules vind je hierboven.
 • ZIJN HOSTING EN DE DOMEINNAAM INBEGREPEN?
  Neen. Hosting gebeurt steeds via Wix en deze kosten zijn afhankelijk van het hostingpakket dat je neemt. Een webshop vereist een ander pakket dan een gewone website. Deze hostingkost is jaarlijks terugkerend en wordt mee gefactureerd. Een domeinnaam kan je ofwel zelf huren, ofwel kan dit door ons gedaan worden. De prijs van de domeinnaam is afhankelijk van de extensie.
 • ZIJN ER AFBETALINGSMOGELIJKHEDEN?
  Die zijn er! Wij beseffen dat een website een grote investering is. Er is sowieso een voorafbetaling van 50% na het verkenningsgesprek. Er zijn afbetalingsplannen mogelijk maar indien het tweede stuk van de website in én keer betaald wordt, krijg je een korting van 5%.
 • BIED JE OOK COPYWRITING OF FOTOGRAFIE AAN?
  In principe niet. Als er copywriting moet gebeuren of als er foto's moeten genomen worden, dan kan Webster Design wel in jouw palats op zoek gaan naar en copywriter of fotograaf. Uiteraard zitten deze diensten niet in de prijzen van de pakketten inbegrepen.
 • HEB IK INSPRAAK TIJDENS HET CREATIEPROCES?
  Uiteraard. Er wordt regelmatig teruggekoppeld naar jou waardoor je kan bijsturen als dat nodig zou zijn. De site gaat pas live als jij 100% tevreden bent over het resultaat.
 • HOE LANG DUURT HET VOOR EEN WEBSITE AF IS?
  Dat varieert en is in grote mate afhankelijk van de klant. Een kleine website kan klaar zijn op twee weken, een grotere website duurt iets langer afhankeijk van de complexiteit, het aantal modules, het aantal producten in de webshop. We geven steeds een raming bij de start van het project. Meestal moeten we op jou wachten trouwens... Zeker als je zelf je content opstelt.
 • KAN IK MIJN WEBSITE ACHTERAF ZELF UPDATEN?
  Absoluut! Dat is het fijne van een website duie gemaakt is met WIx. Alle formules bevatten én uur opleiding waarin we je de basis uitleggen hoe je je eigen website kan onderhouden. Als je daar zelf te weinig tijd zou voor hebben of je voelt je technisch niet zeker genoeg van je stuk, dan kan je het onderhoud van je website ook uitbesteden aan ons. We werken hiervoor met een vast uurtarief dat aangerekend wordt per begonnen half uur. Zo blijven kleine wijzigingen goedkoop om te doen.
bottom of page